PALVELUT JA HINNAT

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia

Olet lämpimästi tervetullut lyhytterapiaan juuri omana itsenäsi! Voit valita sinulle parhaiten sopivan terapiamuodon (katso alla) ja kertoa toiveistasi ajan ja paikan suhteen. Enemmän ratkaisukeskeisen lyhytterapian  luonteesta löydät kohdasta  KOTI


Millainen on sinulle sopiva lyhytterapia?

ETÄ- VAI LÄHITAPAAMINEN?

Ratkaisukeskeisen lyhytterapian voi valita tapaamisen etänä ZOOM-sovelluksen kautta tai lähitapaamisena rauhallisessa asiakashuoneessa tai muussa sovitussa paikassa. Tapaamispaikka voi olla myös esimerkiksi ulkona, asiakkaan kotona tai halutussa paikassa, vaikkapa vanhainkodissa. 


KORONATURVALLISUUTEEN      LIITYVÄT SUOSITUKSET JA TOIMET HUOMIOIDEN!

YKSIN, KAKSIN TAI RYHMÄSSÄ?

Ratkaisukeskeiseen lyhytterapiaan voi tulla myös esimerkiksi ystävän tai puolison kanssa sekä ryhmässä. Erityisesti nuoret valitsevat usein terapian kaverin kanssa. 


ELÄIN- TAI LUONTOAVUSTEISENA?

Eläimet ja luonto tuovat hyvää mieltä monille ihmisille ja niistä voi olla apua myös ratkaisukeskeisessä lyhytterapiassa. Halutessasi voit valita lyhytterapian eläinavusteisena, jolloin koira voi olla läsnä, sitä voi silitellä tai sen kanssa voi kävellä tai tehdä välillä harjoituksia. Voit tulla terapiaan myös oman lemmikin kanssa. Terapiakerta voidaan järjestää myös luontoavusteisena esimerkiksi luontopolulla, jolloin luonnon rauhoittava vaikutus tukee terapiaa.

HINNAT


Tutustumiskäynti ETÄ- tai LÄHITAPAAMINEN yhdelle/kahdelle

45 min

Myös eläin- tai luontoavusteisena

ILMAINEN

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia ETÄNÄ yhdelle/kahdelle

45 min


 55,00

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia LÄHITAPAAMINEN yhdelle/kahdelle

45 min

Eläin- tai luontoavusteisuus ilman lisämaksua


 55,00

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia ryhmälle


Pyydä tarjous!